Trenner&Friedl demo

Nu på lördag, den 18/3, mellan klockan 11.00 till typ 14.00 eller så, kommer Lasses HiFi i Falun att demonstrera de fina högtalarna från Trenner & Friedls. Modellen ovan heter Pharoah, och ligger i mitten av deras modellutbud. "Ett ljud som är så dynamiskt som de bästa horn-högtalarna och naturligt som de bästa elektrosterna. En fantastisk 2-vägare, med 8"-baselement. Lättdrivna så vi kommer köra på Fezz 8-wattare med 300B-rör....En hybrid med horn-laddning, handgjord från österike, med grym finish & allt....En härlig ljudupplevelse utlovas...", säger Lasse Andersson från Lasses HiFi. 

 

I andra demo-rummet kommer man att demonstrera företagets minsting, som ändå har ett stort, härligt ljud enligt Lasse. "Här blir det kanske än mer imponerande, med tanke på storleken. Faktum är att SUN, som modellen heter, har fått mitt hjärta att smälta. Känns som en av mina allra bästa favorithögtalare, för nearfield-listening....Ni får garanterat en känslofull upplevelse..:-)", fortsätter han. 

 

Dessutom kommer man att passa på att berätta om lite nya Entreq-produkter samt visa och demonstera hur man renar strömmen och jorden i Entreqs värld. Ett snack om Wrapsens betydelse och Lasses 25-års jubileum är kanske också intressant. 

 

Man har också fått in helt nya STS-skivor, som Ni kan både lyssna och köpa med Er hem. Kaffe & kaka är obligatoriskt samt att spåna med fler likasinnade. Adressen är Gustavstorg 4 i Falun.

 

www.lasseshifi.se

NOMONO